Știri secția box

Tavi Dobre, noul campion național de juniori la categoria 50 kg

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

box1O nouă performanță de excepție pentru boxul călărășean! Sportivii CSM Călărași s-au întors de la Campionatul Național pentru Juniori, ce s-a desfășurat la Piatra Neamț, în perioada 3-9 septembrie a.c., cu 3 medalii – aur, argint și bronz.

 
Tavi Dobre (categoria 50 kg) – Aur și Campion al României l-a învins în finală pe Marian Radu (Chiajna)
 
Marco Manea (categoria 48 kg) – Argint și Vicecampion al României, învins în finală de Eusebiu Târzoman (Iași)
 
Bogdan Costandache (categoria 50 kg) – Medalie de Bronz. A fost învins în semifinală de colegul său de club Tavi Dobre.
 
Competiția la care s-au înscris peste 100 de sportivi din toată țara a fost una foarte reușită pentru sportivii CSM Călărași. Pe lângă medaliile obținute, s-a obținut și calificarea la Campionatul European de Juniori din Rusia, ce se va desfășura luna viitoare în perioada 10 – 20 octombrie.
 
Tavi Dobre, noul campion național la categoria 50 kg, va reprezenta România și Călărașiul la europenele de box din Rusia.
 
Antrenorul celor trei sportivi, Valentin Anghel, s-a declarat extrem de fericit după obținerea acestor rezultate, în pofida dificultăților financiare. De altfel, plecarea sa în Rusia alături de Tavi Dobre este pusă sub semnul întrebării din aceleași motive.
 
„Chiar dacă a fost un an dificil (financiar), secția de box continuă să aducă performanțe remarcabile pentru sportul călărășean.”, a declarat acesta pe pagina sa de facebook.

Search