Protecția datelor cu caracter personal (GDPR)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Clubul Sportiv Municipal Călărași (CSM) are responsabilitatea de a informa cetățenii cu privire la Regulament general privind protecția datelor cu caracter personal (RGPD).

 
Începând cu data de 25 mai 2018, devine aplicabil Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal UE 679/2016 (RGPD). Prin intermediul acestuia se dorește crearea unui cadru legislativ unitar și uniform pe teritoriul Uniunii Europene, care să nu mai necesite măsuri naționale de implementare.
 
Cine este responsabil pentru datele dumneavoastră cu caracter personal și cum îl puteți contacta:
 
CSM este operator al datelor dumneavoastră cu caracter personal;
Pentru mai multe detalii puteți contacta persoanele desemnate cu protecția datelor la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Protecția datelor personale
 
Conform cerințelor Regulamentului UE 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, CSM administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile prevăzute de lege, datele furnizate de dumneavoastră.
 
Unul dintre principiile cheie în cadrul RGPD este principiul transparenței. Acesta impune instituției să furnizeze cetățenilor informații cu privire la modul în care utilizează sau procesează datele personale.
 
Pentru a ne alinia obligațiilor de transparență rezultate din RGPD, vă informăm că instituția noastră, conform prevederilor legale în vigoare, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.
 
Scopul în care sunt prelucrate datele personale
 
Scopul prelucrării îl constituie acordarea beneficiilor prevăzute de legislația în vigoare în domeniile tineretului și sportului.
 
Date cu caracter personal prelucrate:
 
Nume, prenume
Sex
Codul numeric personal
Data nașterii
Adresa de domiciliu
Informații bancare
Informații cu caracter medical
 
 
Care sunt drepturile dumneavoastră în legătură cu datele cu caracter personal:
 
aveți dreptul de a solicita rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în situația în care acestea sunt incorecte sau au intervenit modificări;
aveți dreptul de a solicita o copie a înscrisurilor deținute de către CSM Calarasi care conțin datele dumneavoastră cu caracter personal;
ștergerea datelor cu caracter personal, după expirarea perioadei legale de acordare a drepturilor solicitate și acordate;
restricționarea utilizării datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute RGPR.
 
 
Pentru mai multe informații despre acest subiect, puteți consulta legislația în vigoare accesând linkurile de mai jos:
 
Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor(RGPD/GDPR) – http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1520
http://www.dataprotection.ro  / Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal
 
 
Datele de contact ale ANSPDCP sunt:
 
Sediul ANSPDCP-Bulevardul Magheru, nr. 28-30, sector 1, Bucureşti
Telefon:031.805.92.11
Fax:031.805.96.02
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
©2021 Clubul Sportiv Municipal Călărași.

Search