Știri secția atletism

Internaționalele” României

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

ATLETISM

Internaționalele” României, una dintre cele mai vechi competiții atletice continentale

În acest an, Campionatele Internaționale de Atletism ale României „Iolanda Balaș Soter”, au ajuns la ediția cu numărul 67.

Moderna arena „Nicolae Mărășescu” din Craiova a găzduit competiția în zilele de 4-5 iunie, iar Clubul Sportiv Municipal Calarasi a fost reprezentat de sportiva Talos Andreea (Panturoiu), care s-a clasat pe locul I la Seniori in proba de triplusalt cu rezultatul de 13, 61 m.

Campionatul National de Seniori si Tineret la Atletism

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

ATLETISM

In perioada 23.06.-26.06.2022 s-a desfasurat Campionatul National de Seniori si Tineret la Atletism, competitie desfasurata la Craiova, unde C.S.M.Calarasi a fost reprezentat de Talos Andreea (Panturoiu), si a obtinut urmatoarele rezultate:

-Locul I la proba de triplusalt cu 13.89 m, proba ce a contat pentru calificarea la Campionatele Europene de la MUNCHEN (18-21 august).

Acest rezultat este cel mai bun din acest an (S.B.) al sportivei noastre, rezultat care o claseaza pe locul 18

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

 

Evenimentul primei etape a Campionatelor Naționale indoor ale seniorilor și tineretului (U23), plus întrecerea la probe combinate (S, U23), a fost reintrarea în circuitul competițional a uneia dintre cele mai titrate atlete de la noi. Este vorba despre Andreea Taloș (Panțuroiu), prezentă în proba de triplusalt din cadrul competiției găzduite sâmbătă și duminică (29-30 ianuarie) de sala „Ioan Soter”, din cadrul CSNB „Lia Manoliu”. După aproape doi ani de absență, timp în care a devenit

Andreea Taloș Panțuroiu a revenit în arenă!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Andreea Taloș Panțuroiu a revenit în arenă!

Evenimentul primei etape a Campionatelor Naționale indoor ale seniorilor și tineretului (U23), plus întrecerea la probe combinate (S, U23), a fost reintrarea în circuitul competițional a uneia dintre cele mai titrate atlete de la noi. Este vorba despre Andreea Taloș (Panțuroiu), prezentă în proba de triplusalt din cadrul competiției găzduite sâmbătă și duminică (29-30 ianuarie) de sala „Ioan Soter”, din cadrul CSNB „Lia Manoliu”. După aproape doi ani

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Călărași a întocmit clasamentul sportiv județean pe anul 2021. 

A fost un an greu, venit după o perioadă care a schimbat modul nostru de a fi, de a ne antrena, de a performa.
Felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor, care au trudit în condiții extrem de grele, precum și celor care au acordat sprijin în realizarea acestor rezultate.
Colectivul instituției noastre dorește să adreseze multă sănătate celor care ne fac mândri județul prin

Search