Știri secția canotaj

Previous Next

Ifteni Bianca Camelia – AUR la Balcaniada de Canotaj

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Ifteni Bianca Camelia – AUR la Balcaniada de Canotaj

După ce “a smuls” medaliile de Aur la Campionatele Europene si la Campionatele Mondiale de canotaj in anul 2023, foarte tânara si valoroasa Ifteni Bianca Camelia, sportivă a CSM Călărași, a cucerit, aproape în mod firesc, aurul și la Campionatul Balcanic in proba de simplu vâsle, balcaniada care a avut loc in perioada 16-17 septembrie 2023.
Competitia, la care au participat peste 200 de sportivi U19 din 9 țări, s-a desfășurat în Romania, pe lacul Lebăda, pe prima pistă OLIMPICĂ de canotaj, cu o lungime de 2000 de metri și 10 culoare.
Evenimentul a fost organizat de Federatia Romana de Canotaj în colaborare cu Agentia Nationala pentru Sport si Primaria orasului Pantelimon.
Incă o dată, o felicităm pe minunata noastră campioană Ifteni Bianca Camelia, pe antrenorul acesteia de club, prof. Daniel Banățeanu, pe toti sportivii români medaliați, pe antrenorii si FR canotaj si nu în ultimul rand noua conducere a Agentiei Nationale pentru Sport care, a reusit, iată, să inaugureze astfel și prima pistă OLIMPICĂ de Canotaj din România...

Search