Știri secția canotaj

Previous Next

EXTRAORDINAR...De două ori AUR European..la Krefeld in Germania.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

EXTRAORDINAR...De două ori AUR European..la Krefeld in Germania....

După ce in anul 2022, remarcabila noastra sportivă Ana Maria MATRAN, 19 ani, a obținut medalii de aur la Campionatele Europene si la Campionatele mondiale de Canotaj pentru juniori din ITALIA, anul acesta, în perioada 25-27 august, printr-o evoluție entuziastă a obținut nu una ci 2 medalii de AUR, in doua probe diferite, și la CAMPIONATUL EUROPEAN de Canotaj pentru sportivi pană la varsta de 23 de ani, de pe lacul Elfrather See, Germania, respectiv in probele BW4+( 4 rame cu cârmaci) si BW8+ (8+, feminin).
Iată că, și această deosebit de talentată sportivă a Clubului Sportiv Municipal Calarasi confirmă, impreuna cu colegii de club, incă o dată, tradiția bunelor performanțe din ultimii 9 ani de la clubul sportiv de pe malul Borcei, oferind toată energia si valoarea lor pentru ROMÂNIA.
Cu un total de 9 medalii, dintre care 8 de AUR și 1 de ARGINT, câștigate de sportivi, țara noastră se clasează pe locul 1 în clasamentul pe națiuni, înaintea unor țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Elvetia sau Polonia.
Felicitări sportivilor pentru aceste rezultate extraordinare. De asemenea, felicitări FR Canotaj, antrenorilor și tuturor celor ce contribuie zilnic la aceste performanțe, precum și sponsorilor noștri pentru susținerea necesara!
Incă o dată, ne-ați umplut sufletul de cea mai aleasă bucurie, dragele si dragii noastri sportivi!
Si dacă ati sti cată nevoie avem, cu totii, de asemenea bucurii, câtă poftă de viată și încredere ne dați în munca și viața noastra de zi cu zi, in ziua de mâine.
Aveți admirația noastră, susținerea noastra totală, va iubim si ne înclinăm in fața unor adevărați eroi ca voi, care meritați toată prețuirea.
Suntem mândri de voi!
Hai, România!

Search