Știri secția canotaj

Cristina DRUGA, noua Campioana Mondială de Canotaj, Plovdiv 2023

Cristina DRUGA, noua Campioana Mondială de Canotaj, Plovdiv 2023

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Ganduri, aprecieri, amintiri, despre Cristina DRUGA, noua Campioana Mondială de Canotaj, Plovdiv 2023...

In anul 2018, reputatul si respectabilul Mugur POPOVICI scria in MAGNANEWS ( a se vedea in attach) despre Cristina DRUGA ca, “nu poate fi altfel decat sortita SUCCESULUI. Ea însăși spune asta și o face cu atata dezinvoltură, încat nu poți să nu o crezi. Ești chiar obligat să o crezi, atât de interesant și provocator o spune. Are ceva în voce și în suflet care îi dă intensitate și credibilitate”.
“Cristina, o fată iubită, enorm de inteligentă, cu intuiție si ambiție, a tras cartea câștigătoare – singura medalie de aur a delegației române la Europeanul din mai”.
Stițí ce mai spune Cristina, continua Domnul Popovici, “Ascultați : După ce ies campioană mondiala, o să avețí ce scrie! Pentru că eu am încredere în mine și știu că o să se întample asta. Nu știu sigur la ce probă, dar știu că o să fiu campioană Mondială. Ei, Cristina, continua dl Popovici, gândești și vorbești minunat, așa te vrem! Si așa să rămâi. În jurul tău plutește parfumul marilor victorii și se aude zgomotul de metal greu și galben al medaliilor care, vor cădea la picioarele tale! Ești o ființă aleasă și știi asta, nu toți în jurul tău suntem la fel. Nici pe departe. Te așteptăm să te întorci din El Dorado cu aurul din adancul pământului, pe care chiar tu îl vei arunca în adancul apelor și, desigur, tot tu îl vei scoate la suprafață, de sub barca ta, oricare ar fi aceea.
Voi păstra aceste rânduri ca să le am drept DOVADĂ!
Destinul tău este hotărât”
Mugur POPOVICI
Și iată, Visul Cristinei DRUGA și profeția domnului Mugur POPOVICI s-au adeverit, Cristina s-a ținut de cuvânt și a smuls, pană la urmă AURUL din adancul apelor, cu palmele ei minunate întărite de miile de ore de muncă neâncetată și de VISUL de AUR, VIS care a devenit REALITATE, titlul de CAMPIOANA MONDIALĂ fiind cucerit la Plovdiv!

Search