04 Iul 2019, 20:29
Hits: 304
Imprimare
E-mail

      Canotoarea Mădălina Caşu, de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi, a devenit campioană   europeană. Astfel, aceasta a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene (CE) de seniori,       găzduite de Complexul Nautic Rotsee din Lucerna (Elveția). De asemenea, Adriana Ailincăi,     legitimată la același club călărășean, a obținut medalia de argint la această competiție. Așadar,   performanța își spune din nou cuvântul în sportul călărășean.

 

„Felicitări, din toată inima, fetelor! Aur românesc, după o cursă superbă și titlu apărat de minunatele noastre fete de la opt plus unu (W8+): Cristina-Georgiana Popescu, (2) Amalia Bereş, (3) Mădălina-Gabriela Caşu, (4) Roxana Paraşcanu, (5) Beatrice-Mădălina Parfenie, (6) Iuliana Popa, (7) Maria-Magdalena Rusu, (s) Roxana-Iuliana Anghel și (c) Daniela Druncea. România își confirmă tradiția în proba-regină a canotajului, după ce anul trecut tot fetele noastre au cucerit aurul european, iar în 2017 au fost campioane mondiale la Sarasota! Ordinea finală la Lucerna: România, Marea Britanie, Rusia, Olanda.
Felicitări, din tot sufletul, și mult succes mai departe, spre Tokyo 2020! Hai, România”
, a transmis Federaţia Română de Canotaj.

 

Adriana Ailincăi, medalie de argint la Campionatele Europene

Totodată, sportivele Adriana Ailincăi (CSM Călăraşi) și Maria Tivodariu s-au clasat pe locul doi în Finala A, la feminin dublu rame (W2-), cucerind medaliile de argint la CE.

Felicitări sportivilor noștri, colectivelor tehnice și medicale! România s-a clasat pe locul patru pe națiuni la Campionatele Europene de seniori, 2019, cu şase medalii, dintre care una de aur, patru de argint și una de bronz. La feminin s-au obţinut patru medalii: una de aur la opt plus unu (W8+) și trei de argint la dublu vâsle (W2x), dublu rame (W2-) și patru rame (W4-). La masculin, au fost obţinute două medalii: una de argint la dublu rame (M2-) și una de bronz la dublu vâsle (M2x). Felicitări și mult succes mai departe”, a mai precizat Federaţia Română de Canotaj.